Нашите партньори са ключов фактор в развитието ни. Доставчиците ни – защото ни осигуряват отлични продукти и условия за работа, дистрибуторите ни – защото развиват пазара за тези продукти в цялата страна, строителните хипермаркети – защото създават възможността продуктите да достигнат до всеки един клиент,  клиентите ни – защото ни вярват и подкрепят.

Доставчици
Поддържаме дългогодишни договори с нашите доставчици, които ни осигуряват приемственост и асортимент,  който се развива, но и съхранява добрите традиции.
Така гарантираме възможността да закупите при желание или необходимост същия продукт, който сте закупили от нас преди години, стига да е все още в производство. Притежаваме големи складови наличности,  съобразени с потреблението на отделните артикули. Всеки един продукт на нашите доставчици, ако не е наличен в момента при нас, може да бъде доставен в съвсем кратък срок не само на територията на страната , но и до всяка точка в чужбина.

Стилстрой Трейдинг е официален оторизиран дистрибутор за България на NMC – Белгия за брандовете  NOËL & MARQUET и NOMAWOOD, както и на други европейски  производители.

news_new-logo_logo1  untitled   muroform_pezzi_03    untitled2   logo_gardisette   Desima-Logo-RGB-230x115
Строителни хипермаркети
Може да намерите част от продуктите, които предлагаме в по-ниския ценови клас във всички магазини на веригите :

logo masterhouseimages1

 

Дистрибутори
Може да закупите или поръчате продуктите, които предлагаме в специализираните магазини на нашите дистрибутори. Разполагаме с мрежа от партньори в страната, но за най-добри условия към крайния клиент, може да се обърнете директно към нас. Свържете се с нас за повече информация