Интериорни решения

Случвало ли ви се е да имате добри идеи за интериорни решения и да не успявате да ги реализирате в целия им блясък поради липсата на внимателно изработени, подходящи детайли?

Предлагаме ви колекции от декоративни облицовки, настилки, тапети, текстил, декинг на доказани европейски производители.

Вече дълги години работим със студиа за интериорен дизайн, архитектурни студиа и крайни клиенти. Самите ние предлагаме на клиентите си идеи  и  интериорни решения на техните заведения, хотели, жилища и осигуряваме изпълнението им.

Разгледайте осъществени проекти на интериорни решения, изпълнени с декоративни облицовки и декоративни елементи от различни колекции на NMC, Bovelacci и други производители. Като предпочитани се открояват класическите серии в стил Ампир и Арт Деко,както и най-новите трендове, но ние поддържаме продукти, разработени във всякакви стилове .

Свържете се с нас – „Стилстрой Трейдинг“. Екипът ни е на ваше разположение за консултации и възлагане на проекти за интериорни решения или за поръчка на материали за вече готови такива.