Тапети Portofino

Колекция Kashmir

Колекция Portofino Home

Колекция Versilia

Колекция Skin/Portofino Wild

Колекция Positano

Колекция Samarkanda

Колекция Kashan

Колекция Portofino Fashion

Колекция Creativa

Колекция Portofino Prima Classe

Тапетите се използват за декориране на стените от векове. Запазвайки най-добрите традиции, „Стилстрой Трейдинг” предлага селектирани колекции луксозни тапети от Италия. Работим с търговските марки Portofino и Cinque Terre, едни от най-добрите в своя клас. Международната им репутация и използването на иновативни техники, гарантират високото качество на тяхната продукция, а прекрасните им модели украсяват безброй частни жилища и хотели.

В тези колекции луксозни тапети ще откриете модели със специфична структура и цветови комбинации, подходящи и за класически, и за модерен и авангарден интериор.

В нашия сайт – stiltrade.com – ще намерите луксозни тапети с барокови елементи, на райета, с едри флорални мотиви, всички те, разработени прецизно и с финес, на цени от 140,53 лв за ролка от 7 м2.

Разгледайте нашите предложения – от африканската екзотика до пиршеството на цветовете и текстурата на италианския ренесанс – многобройните ни луксозни тапети са изненада, предназначена за любителите на италианския дизайн. Потопете се в техния пищен свят.