Луксозни Тапети

Колекция Animaler

Колекция Kashmir

Колекция Portofino Prima Classe

Колекция Skin

Колекция Positano

Колекция Samarkanda

Колекция Kashan

Колекция Portofino Fashion

Колекция Seta

Колекция Creativa

Колекция Portofino Home

Колекция Versilia

Тапетите се използват за декориране на стените от векове. Запазвайки най-добрите традиции, „Стилстрой Трейдинг” предлага селектирани колекции луксозни тапети от Италия. Работим с търговските марки Portofino и Cinque Terre, едни от най-добрите в своя клас. Международната им репутация и използването на иновативни техники, гарантират високото качество на тяхната продукция, а прекрасните им модели украсяват безброй частни жилища и хотели.

В тези колекции луксозни тапети ще откриете модели със специфична структура и цветови комбинации, подходящи и за класически, и за модерен и авангарден интериор.

В нашия сайт – stiltrade.com – ще намерите луксозни тапети с барокови елементи, на райета, с едри флорални мотиви, всички те, разработени прецизно и с финес, на цени от 140,50 лв за ролка от 7 м2.

Разгледайте нашите предложения – от африканската екзотика до пиршеството на цветовете и текстурата на италианския ренесанс – многобройните ни луксозни тапети са изненада, предназначена за любителите на италианския дизайн. Потопете се в техния пищен свят.