Текстил и платове за пердета

Колекция Air Bow Wing

Колекция Loop

Колекция Carinola

Колекция Beauty

Колекция Night Fr

Колекция Fay

Колекция Capitol Apolo

Колекция Robin

Колекция Massimo

Колекция Coco Gianni

Колекция Style

Колекция Quinta

Завесите са важен функционален и декоративен аксесоар за всяко помещение. Създайте перфектния интериор с нашата широка гама от платове за пердета. При нас ще намерите ефирни тъкани, плат за плътни завеси, блекаут, покривала, дамаски, декоративни възглавнички, текстил за изработването на римски и японски щори – разнообразието от стилове и материи ще ви помогне да реализирате всяка идея.

Колекциите текстил от Gardisette – Германия, изкушават с индивидуалност и възможности за неповторимо оформяне на вътрешното пространство. В тях са представени, както класически модели с изискани детайли, така и платове за пердета със съвременни, модерни принтове. С разнообразието от цветове и декоративни елементи те създават настроение и хармонични акценти в интериора.

Обмислете текстилната декорация внимателно и прецизно -каква атмосфера бихте искали да постигнете и как искате тя да промени визията на вашия интериор. След това се свържете с нас, за да поръчате подходящия текстил и платове за пердета ,които сте избрали от сайта ни – stiltrade.com или заповядайте в шоурума ни,където изборът е още по-голям.Предлагаме текстил с ширина от 140 см до 310 см,а цените започват от 18,78 лв/м