Текстил и платове за пердета

Колекция  Bow – Wing

Колекция Loop

Колекция Capua

Колекция Beauty

Колекция Night Fr

Колекция Fay

Колекция Capitol – Apolo

Колекция Robin

Колекция Massimo

Колекция  Gianni

Колекция Style

Колекция Quinta

Завесите са важен функционален и декоративен аксесоар за всяко помещение. Създайте перфектния интериор с нашата широка гама от платове за пердета. При нас ще намерите ефирни тъкани, плат за плътни завеси, блекаут, покривала, дамаски, декоративни възглавнички, текстил за изработването на римски и японски щори – разнообразието от стилове и материи ще ви помогне да реализирате всяка идея.

Колекциите текстил от Gardisette – Германия, изкушават с индивидуалност и възможности за неповторимо оформяне на вътрешното пространство. В тях са представени, както класически модели с изискани детайли, така и платове за пердета със съвременни, модерни принтове. С разнообразието от цветове и декоративни елементи те създават настроение и хармонични акценти в интериора.

Обмислете текстилната декорация внимателно и прецизно -каква атмосфера бихте искали да постигнете и как искате тя да промени визията на вашия интериор. След това се свържете с нас, за да поръчате подходящия текстил и платове за пердета ,които сте избрали от сайта ни – stiltrade.com или заповядайте в шоурума ни,където изборът е още по-голям.Предлагаме текстил с ширина от 140 см до 310 см,а цените започват от 18,78 лв/м