Нашите партньори са ключов фактор в развитието ни. Доставчиците ни –защото ни осигуряват отлични продукти и условия за работа, дистрибуторите ни – защото развиват пазара за тези продукти в цялата страна,строителните хипермаркети –защото създават възможността продуктите да достигнат до всеки един клиент, клиентите ни –защото ни вярват и подкрепят.

Доставчици
Поддържаме дългогодишни договори с нашите доставчици,които ни осигуряват приемственост и асортимент ,който се развива ,но и съхранява добрите традиции.
Така гарантираме възможността да закупите при желание или необходимост същия продукт, който сте закупили от нас преди години. Притежаваме големи складови наличности, съобразени с потреблението на отделните артикули .Всеки един продукт на нашите доставчици, ако не е наличен в момента при нас, може да бъде доставен в съвсем кратък срок не само на територията на страната ,но и до всяка точка в чужбина.

news_new-logo_logo1  untitled   muroform_pezzi_03    untitled2    untitled11-150x110   logo_gardisette
Строителни хипермаркети
Може да намерите част от продуктите,които предлагаме в по-ниския ценови клас във всички магазини на веригите :

home_max_logo   masterhouseimages1

Дистрибутори
Може да закупите или поръчате продуктите ,които предлагаме в специализираните магазини на нашите дистрибутори.Свържете се с нас за повече информация